ADA bereikt mijlpaal met 90 mln transacties, wat gaat Cardano doen?

Cardano (ADA) heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door meer dan 90 miljoen transacties te verwerken.

Deze prestatie benadrukt niet alleen de groeiende prominentie van Cardano in de blockchainwereld, maar onderstreept ook de robuustheid van zijn ecosysteem.

Ondanks dat de koers van ADA stagneert op $ 0,45, blijven de toekomstige netwerkupgrades en de levendige gemeenschap veelbelovende vooruitzichten bieden.

Hieruit volgt de vraag: Wat gaat Cardano in de toekomst doen?

Dynamische groei en technologische vooruitgang binnen het Cardano-ecosysteem

Volgens het wekelijkse ontwikkelingsrapport van Cardano ondergaat het Cardano-ecosysteem een dynamische uitbreiding. Er zijn al 169 projecten gelanceerd, en er zijn nog eens 1357 projecten actief in ontwikkeling. Deze toename van activiteit benadrukt de groeiende gemeenschap van het platform en de toewijding aan innovatie.

In de kern van Cardano’s groei zijn de robuuste infrastructuur en functies. Met ondersteuning voor 9,96 miljoen native tokens, 117.275 tokenstrategieën en 43.933 Plutus-scripts biedt het platform een solide basis voor ontwikkelaars om hun ideeën te bouwen en te implementeren. Deze infrastructuur maakt een rijk ecosysteem van tokens en slimme contracten mogelijk, wat creativiteit bevordert en vooruitgang stimuleert binnen de Cardano-gemeenschap.

Deze fundamentele elementen vormen de ruggengraat van het Cardano-netwerk, waardoor een breed scala aan functionaliteiten mogelijk is en gebruikers en ontwikkelaars in staat stelt om hun eigen tokens en slimme contracten te creëren en te implementeren.

Naarmate Cardano zich blijft ontwikkelen, wordt de komende upgrade van het Ouroboros Genesis-protocol, dat deel uitmaakt van de Chang-upgrade, verwacht om de veiligheid en schaalbaarheid van het netwerk verder te verbeteren.

Deze protocolverbetering vertegenwoordigt een belangrijke stap in Cardano’s reis naar volledige decentralisatie, aangezien het de basis legt voor een peer-to-peer (P2P) nodebedrijfsmodel.

De release van Ouroboros Genesis wordt reikhalzend verwacht door de gemeenschap, aangezien het het hoogtepunt markeert van Cardano’s overgang naar een echt gedecentraliseerd ecosysteem.

Cardano’s roadmap omvat verbeteringen aan het Plutus slimme contractplatform. Deze upgrades zijn bedoeld om functies te introduceren zoals verhoogde doorvoer en prestaties, brugverbindingen met sidechains, en integratie met Mithril, een protocol ontworpen om de efficiëntie van blockchainvalidatie te verbeteren.

Deze verbeteringen zullen het Cardano-ecosysteem verder verrijken en nieuwe mogelijkheden ontsluiten voor ontwikkelaars en gebruikers.

Koersverwachting Cardano

Ondanks de opmerkelijke netwerkuitbreiding en ontwikkelingsstappen, heeft Cardano’s eigen token, ADA, een stabiel niveau getoond en schommelt rond de $ 0,45.

Hoewel het ontbreken van significante prijsbewegingen losgekoppeld lijkt van de voortgang van het platform, is het cruciaal om te erkennen dat de aanhoudende ontwikkelingen en netwerkupgrades potentieel een positieve impact kunnen hebben op de toekomstige prijstrajectorie van ADA.

Santiment’s blockchain-analyses onthullen een piek in de ontwikkelingsactiviteit van Cardano, die veel andere projecten overtreft. Deze toename onderstreept de toewijding van de gemeenschap aan het verbeteren van het netwerk. Ondanks dat de prijs van ADA deze vooruitgang niet weerspiegelt, geeft Santiment’s gewogen sentimentmetriek een bullish sentiment aan in de bredere markt met betrekking tot Cardano’s toekomstige waardering tot $ 3.

Terwijl Cardano zich continu ontwikkelt en een groot aantal ontwikkelaars aangetrokken heeft tot zijn netwerk, is het eveneens van belang om munten te overwegen die zich nog in een vroege ontwikkelingsfase bevinden. Dit biedt investeerders de mogelijkheid om vroegtijdig in te stappen tegen lagere prijzen, wat kan leiden tot potentieel aanzienlijke rendementen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Introductie van Dogeverse (DOGEVERSE), het perfecte alternatief voor Dogecoin nu de cryptocurrency-markt blijft stijgen. Dit baanbrekende cryptoproject zal naar verwachting de komende dagen getuige zijn van een substantieel handelsvolume en voldoende liquiditeit, en zal worden gelanceerd op minimaal zes blockchain-platforms.

DOGEVERSE presenteert een baanbrekend concept met de revolutionaire ‘chainreizende Doge’, die een soepele integratie tussen Ethereum, BSC, Polygon, Avalanche, Solana en Base mogelijk maakt. Dit buitengewone kenmerk plaatst DOGEVERSE in een uitstekende positie voor exponentiële expansie in de komende dagen, waardoor early adopters een winstgevende kans krijgen om hun inkomsten te optimaliseren.

De aanbiedingsprijs voor Dogeverse bedraagt ​​$ 0,00031 per token, wat resulteert in maar liefst $ 13 miljoen aan tot nu toe opgehaalde fondsen. In de komende dagen zal deze op meme geïnspireerde cryptocurrency toegankelijk zijn voor handel op meerdere uitwisselingsplatforms.

WienerAI (WAI)

In het rijk van Ethereum zijn talloze meme-munten ten onder gegaan. Degenen die utility hebben, hebben echter de neiging om te blijven bestaan ​​en waarde te verwerven naarmate de tijd vordert. WienerAI (WAI), een onlangs gelanceerde meme-munt, heeft zijn succes al bewezen door tijdens de presale $ 1,3 miljoen op te halen.

 

Door de bewondering voor cryptocurrency-memes met hondenthema te combineren met het groeiende enthousiasme voor kunstmatige intelligentie-munten, biedt WienerAI een veelbelovende kans. Met een robuuste gemeenschap die bekend staat als het ‘Sausage Army’ en het integreren van AI-functionaliteiten, heeft WienerAI het potentieel om dit jaar een belangrijke onderneming te worden. Vroege investeerders hebben de kans om aanzienlijke financiële winsten te behalen uit deze onderneming.

Tijdens de presale zijn WAI-tokens te koop voor een prijs van $ 0,0000705 per stuk. Door deze tokens in te zetten, heb je de mogelijkheid om extra tokens te verwerven buiten de presale.

5thScape (5SCAPE)

5thScape is bezig met het creëren van een baanbrekend virtual reality (VR)-ecosysteem dat zal worden aangedreven door blockchain-technologie. Dit innovatieve platform zal als basis dienen voor de ontwikkeling van uitzonderlijke VR-games. Bovendien is het team van 5thScape toegewijd aan het ontwerpen van hun eigen VR-headset en het vervaardigen van ergonomische bureaustoelen. Gewaardeerde cryptocurrency-specialisten voorspellen dat 5thScape het potentieel heeft om zichzelf te vestigen als de dominante kracht op de VR-cryptomarkt.

Het platform stelt gebruikers in staat actief deel te nemen aan de groei van het project door bij te dragen aan de ontwikkeling ervan. Door 5SCAPE-tokens uit te wisselen, hebben gebruikers de mogelijkheid om hun eigen virtual reality-spellen te creëren. Vervolgens kunnen individuen zich abonneren om toegang te krijgen tot deze spellen en deze te spelen, waardoor de liquiditeit van het 5thScape-project wordt vergroot.

Door het 5SCAPE-token in te zetten, hebben gebruikers de mogelijkheid om passief inkomen te genereren. Dit proces draagt ​​niet alleen bij aan de groei van de liquiditeitspool, maar zorgt ook voor een stabielere tokenprijs zodra het project op de beurs wordt genoteerd.

De presale van 5SCAPE heeft tot nu toe al meer dan $ 5,8 miljoen opgehaald. De tokens worden momenteel aangeboden tegen $ 0,00327 per stuk. Wanneer deze tokens op de markt komen, zullen ze geprijsd worden op $ 0,01, wat betekent dat investeerders op papier al een winst van meer dan 200% kunnen realiseren. Tokens kunnen gekocht worden met ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post ADA bereikt mijlpaal met 90 mln transacties, wat gaat Cardano doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.