99Bitcoins token lanceert learn and earn crypto presale – Beste crypto investering voor april?

99Bitcoins is een grote speler in de wereld van crypto lesmateriaal en heeft deze week zijn nieuwe Learn-to-Earn (L2E) token, 99BTC geïntroduceerd. Deze token is sinds gisteren te koop in de presale en heeft al $125.000 opgehaald.

Het project heeft een bestaande community van 700.000+ abonnees op YouTube en meer dan 2,8 miljoen geregistreerde gebruikers op zijn lesmodules. De nieuwe 99BTC token heeft potentie om viraal te gaan nadat Bitcoin een All-Time High boven de $73.000 heeft bereikt en de Bitcoin halving voor de deur staat.

Geld verdienen met crypto lessen – 99Bitcoins maakt het mogelijk met Learn-to-Earn

Deze maand verwachten we de vierde Bitcoin halving, die historisch gezien altijd leidt tot een grote bull run. In deze periode kunnen veel nieuwe crypto investeerders de markt inkomen, waardoor de vraag naar basisinformatie over crypto erg hoog kan zijn.

Zowel bestaande als nieuwe crypto investeerders kunnen het opkomende L2E platform gebruiken om 99BTC tokens te verdienen. Als je meer wilt weten over de blockchain, veiligheid, trading, exchanges en nog meer, dan kun je bij dit platform terecht.

Aan de hand van overzichtelijke en meeslepende modules, kun je op een leuke manier meer leren over crypto en verdien je daarmee dus ook een beloning. Op dit moment heeft 99Bitcoins al meer dan 79 uur aan lesmateriaal klaarstaan om gebruikt te worden voor het platform.

En omdat het project al een sterke bestaande community heeft, kun je je bij deze community aansluiten als je overige vragen hebt over het lesmateriaal of het project zelf. Dit maakt 99BTC een goedkope crypto met potentie om een van de beste crypto investeringen te worden op lange termijn.

99BTC kan meeliften op nieuwe Bitcoin ATH en Bitcoin halving

De Bitcoin koers heeft in maart een nieuwe All-Time High bereikt boven de $73.700, dit gebeurde vóór de Bitcoin halving, die deze maand plaats zal vinden. De verwachting is erg hoog dat Bitcoin dit jaar boven de $100.000 kan stijgen, waardoor 99BTC behoorlijk van kan profiteren.

Na het succes van Ordi , een populaire BRC-20 token, is 99Bitcoins van plan een bridge te doen naar de Bitcoin blockchain, waardoor de Bitcoin koers een nog grotere invloed kan hebben op de token.

Dit in combinatie met de verwachte groei in vraag naar lesmateriaal voor crypto, kan 99Bitcoins een virale hit maken dit jaar. Daarom is de prijs die je voor 99BTC betaalt tijdens de presale, mogelijk een erg lage prijs en kun je behoorlijk veel winst maken op langere termijn.

Haal nog meer uit 99BTC met staking

Holders van 99Bitcoins kunnen ervoor kiezen om hun tokens te staken, het tijdelijk vergrendelen van je tokens. Door dit te doen, verdien je passief extra tokens, die je na de staking periode, samen met je vergrendelde tokens, kunt opnemen in je wallet.

Dit helpt niet alleen gebruikers om extra passief inkomen te verdienen, maar helpt ook het netwerk te beveiligen, verkoopdruk te verlagen en liquiditeit te verbeteren. Daarnaast krijg je als token holder toegang tot premium lesmateriaal voor onder andere geavanceerde tradingstrategieën, toepassingen voor blockchain-technologie en nog meer.

99Bitcoins tokenomics

In totaal zijn er 99 miljard tokens, met een goede verdeling voor verschillende functies in het ecosysteem, waaronder de presale, staking, community, liquiditeit, marketing en budget voor het project.

Het project heeft ook 17% van de supply gereserveerd voor community rewards, waardoor je gulle airdrops kunt verwachten en gratis Bitcoins kunt verdienen.

Je kunt 99BTC in de presale kopen voor $0,001 per stuk en vroegtijdig staken om passief tokens te verdienen voordat deze gelanceerd worden op de eerste exchange. 99BTC zal als eerst gelanceerd worden als ERC-20 token op Ethereum en zal later een bridge doen naar BRC-20 op de Bitcoin blockchain.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door 99Bitcoins te volgen op X (Twitter), of door deel te nemen aan de Telegram en Discord.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post 99Bitcoins token lanceert learn and earn crypto presale – Beste crypto investering voor april? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.