84% van alle berichten op Reddit over cryptovaluta waren positief

Gebruikers van internetforum Redditors waren in 2023 enorm enthousiast over cryptocurrency’s. Maar liefst 84% van de discussies op Reddit waren positief.

CoinWire heeft de afgelopen twaalf maanden meer dan 20.400 berichten op Reddit geanalyseerd. De meeste discussies op het platform waren ‘vol positiviteit’, wat er volgens hen op wijst dat beleggers in de nabije toekomst op een rally anticiperen.

Hetzelfde kan niet gezegd worden voor X, voorheen Twitter. Hier waren 19.470 crypto-gerelateerde tweets slechts 65% een positief sentiment uitstraalde.

“Maar dat is niet alles; het Verenigd Koninkrijk neemt het voortouw in deze mondiale gejuich, waarbij meer dan 72% van de crypto-gerelateerde tweets uit deze regio positief is.”

De meest optimistische discussies op sociale media waren over stablecoin Tether (USDT), Solana (SOL) en Uniswap (UNI), waarbij 88% van de gesprekken positief was.

Over bitcoin is men ook positief, maar wel ietsje minder: 75% van de discussies straalt optimisme uit. De BNB-token van Binance lijkt een buitenbeentje te zijn, aangezien meer dan 30% van de discussies een negatief sentiment scoorden.


The post 84% van alle berichten op Reddit over cryptovaluta waren positief appeared first on Bitcoinmagazine.nl.