5th Scape (5SCAPE) Verovert De Crypto En VR Sector Met De Cage Conquest Game

De link tussen cryptocurrency en AR/VR-gaming is duidelijk nu beide domeinen steeds realistischer worden. Cryptocurrency heeft het potentieel om de ontwikkeling van AR- en VR-technologieën te stimuleren. Een voorbeeld van zo’n project is 5th Scape (5SCAPE), en dit zou een game changer kunnen zijn voor de VR- en AR-sector. Het heeft de potentie om een nieuw tijdperk in te luiden voor deze technologieën waarvan de MMA-game Cage Conquest, die momenteel in ontwikkeling is, deze revolutie een boost kan geven.

Het team heeft geleidelijk aan informatie vrijgegeven over de game, wat investeerders enthousiast heeft gemaakt. Wij geven een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste functies en informatie over de 5SCAPE presale.

5th Scape Brengt Nieuwe Ideeën Naar VR en AR

5th Scape wil de gebieden van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) verkennen en het ‘eerste AR & VR ecosysteem ter wereld bouwen dat de briljantste geesten met elkaar verbindt.’ Hun brede visie omvat VR-games, -hardware en -animaties, ondersteund door een gedetailleerde strategie.

Het succes van 5th Scape hangt af van de toegankelijkheid en compatibiliteit met bestaande headsets en hardware. Om dit doel te bereiken, zet het team zich in om verschillende VR-games te ontwikkelen die compatibel zijn met populaire headsets, zoals de Oculus Rift en Meta Quest 3. Hun toekomstige plannen omvatten ook het maken van hun eigen VR-headset en AR-gamingstoel. Deze plannen zullen ze uitvoeren zodra ze een sterke aanwezigheid in de sector hebben opgebouwd.

Wat betreft de ontwikkeling van specifieke VR-games heeft het team titels onthuld waaraan momenteel wordt gewerkt, waaronder Cage Conquest, Epic Cricket Arena, Immersive Kickoff, Archery Master en Thrust Hunter. Cage Conquest is vooral belangrijk omdat het gebaseerd is op gevechtssporten. Daarbij staat dit spel gepland als eerste release in het tweede kwartaal van 2024. Het team heeft onlangs nieuwe informatie over de game vrijgegeven, waaronder onthullingen over hoe de vechters eruit zullen zien. Dit is een solide stap voorwaarts die zeker meer mensen naar de presale zal lokken.

Nu het project de presale ingaat, laat de token veelbelovende kenmerken zien die wijzen op een succesvolle onderneming. Geïnteresseerden kunnen de website bezoeken voor een wat dieper inzicht in het project, waar handige details worden gedeeld.

De 5SCAPE Token Is een Sensatie Onder Investeerders

De native token van dit project is 5SCAPE. Deze vormt de kern van het hele ecosysteem en dient als brandstof voor verschillende interacties. Het is de universele valuta die van toepassing is op alle 5th Scape-games, hardwareproducten en de marktplaats voor ontwikkelaars. Deze token is de betaalmethode voor toegang tot 5th Scape games en het uitvoeren van transacties binnen het spel, waardoor tokenhouders exclusieve kortingen krijgen in vergelijking met andere betaalmethoden.

5SCAPE tokenhouders kunnen hun tokens ook staken en beloningen verdienen door actief deel te nemen aan het project. Daarnaast wil het 5th Scape team dat tokenhouders kunnen stemmen over de toewijzing van fondsen voor projecten op de marktplaats, waardoor de community meer betrokken wordt bij belangrijke beslissingen over de ontwikkeling van projecten.

Laten we ook kijken naar de tokenomics van 5SCAPE: Het project heeft een totale tokenvoorraad van 5,21 miljard. De 5th Scape presale wil 80% van de gehele 5SCAPE tokenvoorraad verkopen met als doel tot $15 miljoen op te halen. De presale vindt plaats in 12 fasen waarbij de huidige prijs op $0,0019 staat en eindigend op $0,0087 in de 12e fase. De listing prijs is vastgesteld op $0,01. Tot nu toe is er meer dan $200.000 opgehaald.

De overige 20% van de tokens zijn bestemd voor andere belangrijke doeleinden, met 10% voor beursliquiditeit. Aankopen tijdens de presale volgen een vergrendelings- en investeringsschema. Hierbij zal 40% van de aangekochte tokens wordt vrijgegeven tijdens het 5SCAPE generatie-evenement. Het resterende deel blijft daarnaast 8 weken vergrendeld. Beloningen voor het staken van tokens tijdens de presale worden na 8 maanden geïnvesteerd.

Conclusie

5th Scape (5SCAPE) is een project met veel potentieel, klaar om een blijvende impact te maken op de snelgroeiende VR- en AR-sector. Met veel ambitieuze doelen positioneert 5th Scape zich strategisch om een significante aanwezigheid te creëren. We raden het zeker aan om de 5SCAPE presale te verkennen en lid te worden van de socialmediakanalen van het project.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post 5th Scape (5SCAPE) Verovert De Crypto En VR Sector Met De Cage Conquest Game appeared first on Bitcoinmagazine.nl.