4 tekenen dat ondergewaardeerde crypto XRP klaar is voor nieuwe crypto rally, kan ripple 1 euro waard worden?

De XRP koers is vandaag met 2,4% gedaald als resultaat van een 3,5% daling in de crypto markt. Een crypto analist uit de XRP community denkt echter dat XRP een ondergewaardeerde crypto is en binnenkort kan exploderen.

In dit artikel kijken we naar 4 tekenen die erop wijzen dat XRP mogelijk niet veel langer meer op $0,50 zal blijven. Daarnaast kijken we naar een aantal alternatieven voor XRP die nog veel harder kunnen stijgen de komende tijd.

Kan Ripple 1 euro worden na deze 4 ontwikkelingen?

De XRP koers ligt momenteel wederom rond de $0,50, waar het de afgelopen weken veel tijd heeft doorgebracht. Om die reden wordt XRP door sommige mensen voor de grap ook wel een stablecoin genoemd.

De altcoin lijkt erg afhankelijk te zijn van positief nieuws rondom de Ripple rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC). Maar gezien deze binnenkort mogelijk kan eindigen, hoeft XRP niet veel langer meer op $0,50 te blijven liggen.

Zo kijkt KingXRP, een analist uit de XRP Army, naar 4 ontwikkelingen die een significante invloed kunnen hebben op de waarde van Ripple. Hoewel zijn XRP koers verwachtingen misschien erg optimistisch zijn, kunnen deze 4 ontwikkelingen een grote positieve invloed hebben op de XRP koers.

1. Einde Ripple vs. SEC rechtszaak

Vanaf de eerste aankondiging die duidt op het einde van de rechtszaak tussen Ripple en de SEC, die al jarenlang bezig is, zou XRP een boost kunnen krijgen.

De SEC legde Ripple een boete van $2 miljard op, terwijl Ripple vindt dat deze boete onterecht is en niet van plan is om meer dan $10 miljoen te betalen.

Beide partijen hebben de benodigde documenten om een einde te breiden aan de rechtszaak, terwijl analisten en investeerders wachten op rechtspraak. Wanneer Ripple verlost is van de SEC, zou XRP meer dan $1 waard kunnen worden.

2. Ripple partnerschap met banken en integratie XRP

Omdat XRP een middel is om wereldwijd te betalen, zou Ripple partnerschappen kunnen sluiten met banken om betalingen voor zowel particulieren als bedrijven eenvoudiger te maken.

Dit zou ervoor zorgen dat de vraag naar XRP sterk wordt verhoogd, wat kan leiden tot een parabolische stijging van de XRP koers. Hoewel Ripple nog steeds een rechtszaak heeft tegen de SEC, werd vorig jaar door een rechter bepaald dat XRP geen effect is.

Wanneer Ripple een goed einde weet te breien aan de rechtszaak, zijn partnerschappen met banken mogelijk en kan XRP een grote boost krijgen.

3. Ripple’s IPO (Initial Public Offering)

Misschien wel een van de meest geanticipeerde ontwikkelingen voor de XRP community, is de Ripple IPO (Initial Public Offering). Deze stap zou Ripple veranderen in een beursgenoteerd bedrijf, waardoor je onder andere aandelen van Ripple zult kunnen kopen.

Hoewel er veel discussies zijn rond dit onderwerp, heeft Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, gezegd dat dit in ieder geval nog een tijdje kan duren. Ook de lopende rechtszaak met de SEC zorgt voor extra vertraging.

4. XRP integratie binnen CBDC’s (Central Bank Digital Currencies)

Een ontwikkeling die verder in de toekomst plaats zou kunnen vinden is een integratie van XRP in Central Bank Digital Currencies (CBDC’s). CBDC’s zijn digitale betaalmiddelen die in de toekomst het traditionele geld zouden kunnen vervangen.

CBDC’s kunnen betalingen nog sneller en eenvoudiger maken en omdat Ripple de aandacht heeft gekregen van grote instituties, zou de technologie achter XRP voor een nóg gestroomlijndere ervaring kunnen zorgen.

In het geval dat dit gebeurt, zou XRP meer dan $10 of zelfs meer dan $100 per token kunnen worden. Dit is vandaag alleen nog lastig voor te stellen, gezien de altcoin hiervoor een market cap van ruim $5 biljoen moet hebben.

De gebeurtenis die de meeste invloed kan hebben op de XRP koers is een positief einde van de Ripple rechtszaak tegen de SEC. Deze rechtszaak zou binnen enkele weken of maanden zijn conclusie kunnen bereiken, waardoor XRP kort daarna meer dan $1 waard kan worden.

Welke alternatieven voor XRP hebben meer potentie in een nieuwe crypto rally?

Geruchten dat de rechtszaak tussen Ripple en de SEC binnenkort zou eindigen circuleren sinds vorig jaar al door de lucht. Hierdoor weten investeerders niet wanneer dit daadwerkelijk zal gebeuren, waardoor de toekomst van XRP nog onzeker is op korte termijn.

Daarom richten veel investeerders hun aandacht op alternatieve cryptomunten die naar verwachting meer kunnen doen dan XRP de komende tijd. In dit artikel kijken we naar 2 veelbelovende crypto’s die op korte termijn meer potentie hebben voor hoge rendementen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een unieke meme coin met multi-chain functionaliteit op 6 populaire blockchains. De presale van deze token heeft behoorlijk veel aandacht gekregen en heeft in een korte tijd meer dan $13 miljoen op weten te halen.

De mascotte van Dogeverse, Cosmo, heeft de unieke kracht om wormholes te openen en hiermee tussen chains te reizen. Hierdoor kun je de meme coin bridgen tussen Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base, maar heeft DOGEVERSE ook extra potentie om viraal te gaan.

Je kunt nog steeds profiteren van een vaste lage prijs en DOGEVERSE kopen voor $0,00031 per stuk tijdens de presale. Daarnaast kunnen vroege investeerders extra tokens (66% APY) claimen door hun tokens tijdens de presale te staken.

 

WienerAI(WAI)

Meme coins zoals WienerAI (WAI) zijn momenteel het tegengestelde van XRP. Terwijl XRP bijna niets doen, bewegen meme coins heel veel, waardoor ze veel aandacht krijgen van investeerders. Deze nieuwe meme coin combineert memes en AI en heeft met zijn presale al meer dan $1,5 miljoen opgehaald.

Hoewel de meeste meme coins op dag 1 exploderen en daarna instorten of eindigen in een Community Take-over, heeft WienerAI een betrouwbaar team, goede marketing en een snelgroeiende community, wat resulteert in een sterke token op het moment dat deze live komt op zijn eerste exchange.

Je kunt WAI kopen voor $0,000706 per stuk en staken voor een APY van 627% tijdens de presale. Door deel te nemen aan de community kun je extra tokens verdienen door actief te zijn en je tokens te staken.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post 4 tekenen dat ondergewaardeerde crypto XRP klaar is voor nieuwe crypto rally, kan ripple 1 euro waard worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.